Stiri/Noutati Delfin Arena

Fii la curent cu tot ce se intampla la terenul nostru sintetic de fotbal si poti afla doar de pe site ce promotii avem!

publicitate

Inchiriem spatiu pentru bannere publicitate. detalii la 0764.11.77.11...citeste mai multe aici.


Sparta Winter Cup 2014

Delfin Arena a gazduit la sfarsitul anului trecut competitia Sparta Winter Cup 2014 pentru copii!   Sustinem competitiile si SPORT-ul si va invitam sa faceti o vizita arenei noastre acoperite pentru a va convinge ca suntem solutia ideala pentru a face miscare indiferent de anotimp!  ...citeste mai multe aici.


Delfin Arena te invita la Bubble Football

Delfin Arena a introdus o noua distractie pentru amatorii de senzatii tari, bubble football, o alternativa ideala daca doriti sa faceti miscare si va distrati la maxim impreuna cu prietenii!   Se joaca 5 la 5, fara portar, nu exista fault si nici risc de accidentare, mai multe detalii puteti ......citeste mai multe aici.


Delfin Arena vine cu imbunatatiri odata cu venirea iernii!

Pentru ca dorim sa ramanem la cele mai inalte standarde si sa asiguram un teren de fotbal ideal, facem periodic imbunatatiri arenei noastre!   De curand s-a montat o plasma TV unde se pot viziona sau asculta emisiuni sportive, muzica, etc!   Totodata s-au schimbat si plasele de la portile ......citeste mai multe aici.


Odata cu venirea toamnei v-am pregatit noi surprize

A venit toamna si vremea rea, iar Delfin Arena ramane in continuare solutia ideala in orice anotimp pentru o partida de fotbal sau fotbal tenis cu prietenii!   Pentru confortul dumneavoastra am adus si un automat de bauturi calde(cafea, capucino, ceai, ciocolata calda, etc) de unde puteti oricand ......citeste mai multe aici.


Noul nostru nume este Delfin Arena

Incepand cu luna mai ne-am schimbat denumirea terenului in Delfin Arena, acesta schimbare a adus o serie de alte investitii si imbunatatiri terenului nostru!   Gazonul a fost schimbat, fiind la ultimele standarde europene, au fost cumparate mingi noi originale, in curand se va monta in interiorul ......citeste mai multe aici.


1