Prezentare

Despre Delfin Arena

Va oferim posibilitatea de a juca fotbal pe teren artificial de 55 mm, de cea mai buna calitate, cu linii de demarcatie albe, completat cu nisip cuartos si granule de cauciuc pentru o buna protectie a jucatorilor.

Dimensiunile terenului sunt de 20m x 40m, acoperit cu schelet metalic si prelata, luminat de instalatie nocturna cu 16 reflectoare.

Gazonul MFII are o forma clasica monofilament, apreciata de cunoscatori atat pentru forma si culoarea lui - este aproape identic cu gazonul natural - cat si pentru duritatea lui foarte scazuta. Sunt evitate astfel accidentari in timpul caderii si sunt facilitate procedee de joc specifice fotbalului. Tabela de joc arata ora jocului si cronometreaza reprizele, prin semnal acustic asigura o buna desfasurare a jocului.

Gazonul este cel mai nou model aprobat de federatiile internationale FIFA si UEFA.

Terenul este incalzit iarna si racit vara pentru un joc optim. Climatizarea asigura o temperatura optima 12 - 18 grade C.


Sunt asigurate vestiare dotate cu dusuri cu apa calda. De asemenea, se asigura echipament specific pentru deosebirea intre echipe (maieuri diferite culori), mingii de fotbal ultima generatie.

Se poate juca non-stop.

===============

Este INTERZISA intrarea pe teren cu adidasi cu crampoane metalice sau turnate, se folosesc doar adidasi de fotbal de sala, adidasi normali sau tenesi.
Este INTERZIS fumatul in interior cat si folosirea gumei de mestecat sau a altor alimente lipicioase.